Tri porodjaja koja su obeležila 2018.godinu

Iz 2018. godine pamtiću niz lepih stvari koje su se desile mojoj porodici, ali takodje i nekoliko koje su se desile mojim prijateljima, rodjacima ili pacijentima. O njima ću pisati ovih dana, kao jednu vrstu sećanja na dane jedne godine koju ćemo večeras ispratiti.

Tri porodjaja koja su obeležila 2018.godinu su u meni pobudila puno radosti. To su moje drugarice iz škole, dvorišta i detinjstva, koje su zbog niza životnih puteva došle u situaciju da datum njihovog porodjaja, bude nakon 40 godina od njihovog rodjenja.

Ne kažem ta je to kasno, ali kažem da sam se iskreno obradovao kada su na svet došle 3 devojčice, bebice mojih drugarica.

Ove 2018.godine, porodila se jedna A. iz IV/1, V. iz IV/1 i T. iz IV/3. Neću navoditi njihova imena, da se one ne naljute, ali ovim tekstom šaljem jednu poruku svim devojkama i ženama koje su malo okasnile sa radjanjem. Nade uvek ima, nemojte se brinuti ako ste prešle četrdesetu. Primeri iz Aleksinca, iz 2018.godine, kažu da žena može roditi, prelebe bebice i posle 40.

Požurite u potragu za pravim muškarcima, neka vam 2019.godina bude godina dobrog ulova!

Podelite ovaj članak:
  • 74
    Shares