Subotinčani nezadovoljni sudjenjem protiv Orljana

Moravica i Orljane za vikend su odigrali utakmicu zone Istok u Subotincu bez pogodaka. Utakmica se završila najnepopularnijim rezultatom. I pored toga gledaoci su mogli uživati u lepim potezima igrača, posebno domaćih, jer obe ekipe su obezbedile opstanak u zonskom rangu takmičenja. Nije bilo pritisaka ni sa jedne ni sa druge strane. Golman gostiju Stojanović je pravio čuda na svom golu, a u nekoliko situacija, posle šuteva Amira Zeke i Nenada Milunovića i prečka mu je bila saveznik.

Našoj redakciji javio se predsednik zonaša iz Subotinca, gospodin Goran Milivojević, revoltiran sudjenjem na toj utakmici.

– Utakmica protiv ekipe iz Orljana nije ništa odlučivala, jer su obe ekipe obezbedile opstanak. Igrači su dobili potpunu slobodu od trenera da igraju atraktivno, kako bi zadovoljili ukuse publike. Medjutim, susret dva rivala pretvoren je u lakrdiju i cirkus u režiji slabog sudije Veljka Savića iz Merošine. Oštetio je moju ekipu u prvom poluvremenu za tri nedosudjena jedanaesterca, posle prekršaja nad Milunovićem i Zekom. Moji napadači nisu imali svoj dan a golman gostiju je pravio čuda. Nakon utakmice sam smirivao svoje fudbalere, a videlo se i ogorčenje kod publike. Uputićemo zvaničan dopis Savezu da nismo zadovoljni sudjenjem i da nešto moraju da menjaju. Mi sledeće nedelje igramo u Bogovinu protiv davljenika, domaćeg BSK-a. Igraćemo na ovoj utakmici u najjačem sastavu i očekujem pobedu mojih momaka. – završava predsednik Subotinčana.

Podelite ovaj članak:
  • 5
    Shares