Raičević ponovo najbolji

Istorijski uspeh Napretka.

Pobedom u Velikoj plani Napredak je preuzeo drugo mesto na tabeli.

Rezultat jučerašnje utakmice

Plana – Napredak 77 : 97

I ovoga puta je naš Raičević briljirao. Postigao je 19 koševa, imao 7 asistencija i 4 skoka. Dobru igru je prikazao i Bogavac i Nikola Antonijević. Žargonski rečeno, takmica je bila svojevrstan trening za aleksinačke košarkaše, jer su prikazali ubedljivo bolju igru, pa je rezultat jednog trenutka bio i 30 koševa razlike za naše Aleksinčane. To je iskoristio i trener Raičević da u igru pusti naše mladje košarkaše, tako da su priliku da daju doprinos pobedi nad Planom imali i mladi asovi, Stevanović, Mitrović i Petrić. U razgovoru sa članom Napretkove uprave, Vojkanom Erorom,saznali smo i sledeće informacije:

,, Utakmica je bila zaista fenomenalna, pobedom smo došli na drugo mesto u ligi, što je definitivno veliki uspeh za naš klub. Svesni smo jako važnog momenta u kojem se naš klub nalazi, jer ukoliko uspemo da održimo drugo mesto na tabeli, od sledeće sezone Aleksinac će imati košarkaškog prvoligaša. Zato pozivam sve vase čitaoce da dodju u subotu od 19h, kada ćemo igrati protiv ekipe Vrbasa. Verujte da nam podrška sa tribina mnogo znači. Zato još jednom apelujem na sve ljubitelje košarke da dodju i pomognu svoj klub, jer imamo istorijsku šansu da udjemo u Prvu ligu,, ističe Vojkan Eror, jedan od najaktivnijih članova Napretkove uprave.

Ekipa portal Proverena vest čestita Vojkanu i njegovim saradnicima iz kluba, kao i svim Napretkovim igračima na ovako velikom uspehu.

 

Podelite ovaj članak:
  • 18
    Shares