Radnici Gramera to ne zaslužuju

Zaposleni u fabrici Gramer suočavaju se sa ozbiljnim problemom prilikom odlaska i dolaska na posao,zbog nepostojanja ikakvog osvetljenja koje radi.

Ovim tekstom ne želim da upirem prst u to ko je kriv, već apelujem na nadležne da obezbede ulično osvetljenje na prostoru oko fabrike Gramer i gradskog parka Brdjanka. Na snimku koji prikazujemo jasno se vidi da je problem neosvetljenosti evidentan. Napominjem da je mrak pogodno tle, kako za lopove tako i za manijake, pa se postavlja pitanje da kojim slučajem neko od njih ne ugrozi zaposlene, jer je poznato da je u Grameru pretežno ženska radna snaga. Dakle radnici Gramera to ne zaslužuju.

Apelujem i na menadžment Gramera, da nadležnima uputi i jedno zvanično pismo, jer se dobro zna da je Gramer jedan od motora finansijke potrošnje u našoj lokalnoj samoupravi. Kada 1700 zaposlenih iz Gramera prime platu, deo prihoda iz potrošnje se slije i u budžet opštine Aleksinac, pa ako ništa drugo, hajmo da obezbedimo da se zaposlenima u Grameru omogući da bezbedno idu i dolaze na posao. Uostalom pogledajte samo detalj mrklog mraka o kojima pišem

Podelite ovaj članak:
  • 79
    Shares