Prekid u Aleksincu

KMF ,,ALEKSINAC 2015” – KMF ,,MINERS” 4:0 – prekid u 7 minutu

Sinoć u hali sportova antipropaganda sporta u režiji gostiju iz Majdanpeka. Utakmica 13.kola treće futsal lige ISTOK, koju su mnogi proglasili utakmicom visokog rizika završila se pre svog kraja.

Naime gosti iz Majdanpeka su došli sa samo pet igrača, otaljavali posao sedam minuta, a onda su nakon tajm auta počeli jedan za drugim da se ”povredjuju”, te sudijskom paru Grujiću i Lazareviću iz Niša nije preostalo ništa drugo nego da sviraju kraj utakmice.

U tih sedam minuta Aleksinčani su uspeli da iskoriste ”strah” gostiju i postignu četiri laka pogotka. Strelci za domaćina bili su Nikola Kostić u trećem, Slavoljub Lazić u četvrtom, dok je Miloš Stanković postigao dva pogotka u petom i šestom minutu. Mrlju na ovoj utakmici napravio je Djordje Stamenković igrač Aleksinčana, koji je nakon koškanja udario jednog gostujućeg futsalera i zaradio crveni karton. Oko 200 navijača je zvižducima ispratilo goste iz Majdanpeka.

U ostalim utakmicama 13.kola nije bilo iznenadjenja jer su svi favoriti ostvarili sigurne pobede nad svojim rivalima.

BSK – Leskovac 2:3

Timok 2013 – Bor  6:1

Radnički 2010 – Bele Crkve 3:0

Akademac – Put-inženjering  2:3

Aleksinac 2015 – Miners  4:0 – prekid

Za Aleksinčane sada slede dva teška gostovanja. Prvo je već za vikend u okviru 14.kola u Leskovcu protiv istoimenog domaćina, koji trenutno sa Niškim Radničkim i Timokom iz Zaječara deli prvo mesto sa 24 boda. Jesenas je bilo 4:2 za Aleksinčane.

Podelite ovaj članak:
  • 8
    Shares