Pekara SPORT D. Marinković, i dalje na staroj adresi

Vest da je pekara SPORT preseljena iz centra grada, na novu lokaciju, preko puta biblioteke, dovela je do nesporazuma, koji ćemo ovim tekstom pokušati da ispravimo.

U razgovoru sa čuvenim aleksinačkim buregdžijom, koga u Aleksincu poznaju kao čika Dragi Burekdžija, saznali smo detaljnije informacije.

,, Pekara SPORT, koju sam otvorio pre više od 35 godina, radi i danas, na istom mestu, i sa istim kvalitetom, tako da je vest koju ste preneli, da sam pekaru premestio na novu lokaciju, ta vest je netačna. Tradicija se nastavlja, brend SPORT D. Marinković, će nastaviti da radi i dalje, s tim što je radnja registrovana, na mog mladjeg kolegu Igora Ferčeka, koji je od skora preuzeo moju radnju. Budite sigurni da je kvalitet ostao isti. Pekara SPORT D. Marinković jeste mesto gde su odrastali mnogi Aleksinčani, i na svu sreću, radnja nastavlja sa radom, još jednom podvlačim, na istom mestu i uz isti kvalitet,, ističe deda Dragi, čuveni aleksinački buregdžija.

Nova radnja, koja je pre par dana otvorena preko puta gradske biblioteke, nosi gotovo isti naziv, SPORT Marinković, i ovu pekaru su otvorili ljudi koji su do skora radili u pekari Sport u centru Aleksinca, pa su odlučili da posao nastave i otvorili pekaru na novoj lokaciji.

Razlika koja je unela nesporazum i pometnju jeste jedno slovo u nazivu, te koristim priliku da uputim javno izvinjenje, i poželim vlasnicima obe pekare uspešan rad.

 

 

 

Podelite ovaj članak: