Objavljena imena dobitnika nagrada Dr Zoran Ðinđić za 2018.

Ovogodišnji dobitnik Nagrade “Dr Zoran Ðinđić” za mladog naučnika i istraživača je Veljko Jovanović, vanredni profesor na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, saopštio je Univerzitet u Novom Sadu.

Dobitnica nagrade “Dr Zoran Ðinđić” za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka u 2018. godini je Miroslava Odalović nagrađena za master rad “Problem interpretacije pojma genija u Kritici moći suđenja Imanuela Kanta”, koji je odbranjen na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Nišu, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je dobitnica Specijalne nagrade “Dr Zoran Ðinđić” za mladog naučnika i istraživača za poseban doprinos u nauci u 2018. godini Marija Lesjak, vanredna profesorka na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Laureatkinja Nagrade najboljem studentu Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2017/2018. godini je Miljana Bigović, koja je sa ukupnom prosečnom ocenom 10 završila osnovne akademske studije prava, smer unutrašnjih poslova, na Pravnom fakultetu u Novom Sadu.

Svečano uručenje Nagrada “Dr Zoran Ðinđić” za 2018. godinu održaće se u četvrtak u amfiteatru zgrade Rektorata Univerziteta u Novom Sadu.

Finansijski pokrovitelj je Pokrajinska vlada.

(Izvor: N1)

Podelite ovaj članak:
  • 7
    Shares