Novosti u vezi sredjivanja teretane na Tašu

Pre samo par dana pisali smo o tome kako izgleda teretana na igralištu Taš.
Ona je tada izgledala očajno, ona danas izgleda očajno. Obećali smo da nećemo prestati sa pisanjem dok nadležni ne preduzmu neki korak, tj. dok  ne krenu sa sredjivanjem skromne teretane.
Mladi vežbači ne mogu da veruju da ne mogu da im srede jednu malu teretanu.
Oni ne žele luksuznu teretanu od 2.000.000 evra, oni žele najobičnije, normalne uslove za vežbanje. Naša redakcija, kao i redakcija “Sveže Alexinačke vesti” ih u potpunosti podržavamo.
Napomenuta stranica je delila postove o ruglu u teretani, i apelovali smo da je srede.
Jedan dan posle objave teksta o istoj, na Fejisbuk stranici “Sveže Aleksinačke vesti”, javio se g.Dušan Momčilović.
Stranici je uputio pismo koje Vam prikazujemo u celosti:
Poštovani, možete da posavetujete mlade vežbače sa Taša da konkurišu kod nas. Rado ćemo podržati konstruktivne projekte koje su od opšteg značaka. Sada je konkurs “Divac” završen, što se tiče Divca. Ali mogu da pokusavam da vam nadjem nekog drugog donatora. Ako ništa, tu smo iduće godine da ispravimo šta možemo. Divac konkurs je zatvoren pre manje od mesec dana, nažalost kasno sam video vašu problematiku, inače bih Vas pozvali da dodjete na prezentaciju projekta i uputili bi vas kako da isti napišete. Nažalost Vaša i naša objava nisu bile vidjene na vreme za ovu godinu. Razmisliću, pa ćemo se čuti. Možda mogu da smislim par kreativnih ideja kako da dodjete do novca da i ove godine seredite vezbaonicu. Molim Vas da me kontaktirate sa privatnog profila, da se dogovorimo o svemu.”

Mi se zahvaljujemo g.Marku Momčiloviću na obraćanju. Ali, ne slažemo se sa činjenicom da teretana bude sredjena tek sledeće godine. Mi sada zahtevamo da teretana bude sredjena ove godine, u suprotnom nastavljamo sa pisanjem (iznošenjem činjenica).
Da li je toliki problem srediti jednu skromnu teretanu?
Ponovićemo šta žele vežbači da se sredi:

1. Postavka prstenova, za vežbanje.
2. Postavljanje MEKE podloge.
3. Podizanje šipki za zgibove.
4.Popravka česme.
5. Farbanje zardjalih šipki
6. Postavka novih sundjera.

Ove godine!

Nećemo pisati o ovome do 15. aprila, ali molimo nadležne da do 10. aprila krenu sa sredjivanjem, ili nam upute pismo kada će zvanično krenuti sa sredjivanjem, ove godine…

Ukoliko dobijemo još neke informacije, objavićemo!

Da podsetimo kako izgleda teretana u Aleksincu, na igralištu Taš, gde mladi svakodnevno vežbaju!

Foto: dopisnik i jedan od vežbača Vukan Ostojić


Podelite ovaj članak:
  • 15
    Shares