Napredak pobedio usred Zemuna

Zemun Fitofarmacija- Napredal JKP 78-86. Bogavac neuništiv, sa indeksom 51 definitivno pokazao kako se bori za svoj klub. Postigao je 32 poena, 11 skokova i 6 asistencija. Uz njega je za svaku pohvalu i dvojac Raičevića, Nikole i Dimitrija. Kapiten Raičević je odigrao jako dobru utakmicu. Utakmica je bila neizvesna do samog kraja. Strateg sa klupe, trener Raičević je i ovoga puta imao dobitnu kombinaciju koja je Napredak dovela na četvrto mesto u ligi.
I pored toga važna utakmica tek predstoji, i to za koji dan u Aleksincu.
Prvog decembra u 19h u Hali sportova u Aleksincu igra se derbi kola. To je bio povod da uzmemo izjavu od Vojkana Erora iz uprave Napredka.
,, Utakmica je jako važna, Dolazi nam Zdravlje Leskovac, jedna od najboljih ekipa u ligi. Borićemo se za treće mesto, tako da će nam podrška publike biti od velike pomoći. Pozivam sve vaše čitaoce da dodju i pomognu da pobedimo. Osmislili smo i nagradnu igru za sve posetioce sa zanimljivim nagradama za one najsrećnije. Dakle subota 19h Hala sportova Aleksinac. Što nas bude više u publici, to je naš dodatni stimulans. Igrači predvodjeni trenerom Raičevićem su spremni, tako da očekujem dobru košarku.,,

Podelite ovaj članak:
  • 9
    Shares