Napredak i Morava slavili u gostima, Palilula kući, potop Kormanaca

U 25.kolu Nišavske okružne lige, očekivane pobede u gostima ostvarili su Aleksinački Napredak u Čečini protiv domaćeg Moravca kao i Žitkovačka Morava u Rožini protiv Naisusa. Obe ekipe su pobedile istovetnim rezultatom, pa je i rastojanje na tabeli ostalo isto.

Sloga iz Kormana je otišla sa samo osam igrača u Balajnac, igrali su koliko su mogli do 83 minuta primili osam komada, povredili se i napustili teren. U Trnjanu prava revija pogodaka. U borbi za goli život Crvena Zvezda jeste prekinula niz poraza, ali nije pobedila ekipu Radničkog iz Čapljinca. Iako su Gornjo Ljubešani vodili sa 4:1 na kraju su morali da se zadovolje samo jednim bodom.

Na gradskom stadionu u Aleksincu domaća Palilula je uspela da pobedi ekipu Doljevca, dok je u Gredetinu domaći Napredak iz Krušja uspeo da dodje samo do boda protiv još jednog davljenika ekipe Padine iz istoimenog mesta. Bili su bolji, stvarali prilike, ali je golman gostiju imao svoj dan, branio i nemoguće te ostavio svoju ekipu i dalje u igru za opstanak medju okružnim ligašima. Pogotke za Krušijane postigli su Srdjan Civić iz slobodnog udarca i Aleksandar Petrović.

Veliko iznenadjenje ovog kola je poraz Mladosti iz Batušinca na svom terenu od Moravca iz Zaplanjske Toponice.

SEMAFOR 25.KOLa

Moravac (Č) – OFK Napredak 1929  1:3

Naisus 1977 – Morava  1:3

Napredak 2012 – Padina 1989  2:2

Palilula – Doljevac 1971 2:1

Zemljoradnik – Sloga  8:0

Crvena Zvezda – Radnički 1947  4:4

Rasovača – Radnički 1924 6:0

Mladost – Moravac (ZT)  1:4

Elid – slobodan

Sledeće nedelje u 26.kolu Aleksinački Napredak dočekuje Naisus iz Rožine, Morava u Žitkovcu igra gradski derbi protiv Aleksinačke Palilule, Krušijani gostuju u Čapljincu, Gornjo Ljubešani u Doljevcu, dok Kormanci dočekuju ekipu Rasovače.

Podelite ovaj članak: