NAPOKON – Naš čovek na čelu Gramera Milan Petković

Kraj 2018.godine obeležila je jedna lepa vest, iz sveta kompanije Gramer. Nakon Italijana, Pierluigi Ghionea, na čelo kompanije Gramer dolazi naš čovek, Milan Petković.

Petković je do tada bio šef proizvodnje, a sada se nalazi na mestu direktora Gramera. Ovo je veliko priznanje za našeg sugradjanina.

Petković je rodjen 1977.godine. Po obrazovanju je inženjer elektronike , a u kompaniji Gramer je skoro 10 godina.

Milanu iskreno čestitam na ovom velikom uspehu, i iskreno se nadam da će učiniti sve što može da kompanija nastavi da uspešno posluje u Aleksincu, a ako Bog da nadam se da će se broj novozaposlenih povećavati iz godine u godinu.

Milana poznajem jako dugo. Ono u šta sam potpuno siguran jeste da je do ove pozicije došao svojim radom. On nije imao nikakvu protekciju, i za svaki svoj uspeh koji je postigao zaslužan je on. Ovo je dokaz da se upornost, stručnost i vrednoća na kraju uvek svedu na uspeh.

Milanovo imenovanje je i uspeh naše lokalne zajednice, jer nakon nekoliko direktora koji su došli sa strane, ovoga puta, na direktorsku poziciju stupa naš čovek, Aleksinčanin. I da mi se ne naljuti Dale Bujer i Dača, moram da navedem da je Milan Petković iz Kraljeva.

 

Podelite ovaj članak:
  • 535
    Shares