Najava fudbalskog vikenda

Nakon tromesečne pauze, u kojoj su klubovi imali obavezu preregistracije, ovog vikenda startuje prolećni deo prvenstva u Zoni Istok i Nišavskoj okružnoj ligi.

U Zoni Istok jesenji vicešampion ,,Moravica” iz Subotinca u nedelju od 15 časova gostuje ekipi RFK ,,Majdanpek” iz istoimenog rudarskog grada, kog su jesenas na svom terenu pregazili sa ubedljivih 7:0. ,,Rudar ALPOS” sa Aleksinačkog Rudnika nakon jeseni za zaborav, u kojoj su osvojili samo dva boda, na svom terenu, takodje u nedelju u istom terminu dočekuje ekipu ,,Kablovi” iz Zaječara, jesenas ubedljiv poraz u Zaječaru sa 5:0.

Evo kompletnog rasporeda 16.kola Zone Istok :

RFK Majdanpek – Moravica

Rudar ALPOS – Kablovi

Svrljig – Bukovik

Malošište – Djerdap

Naša Krila 1936 – Timok 1919

Timočanin – OFK Slatina

Brodoremont – Orljane

Hajduk Veljko – BSK

I okružni ligaši kreću u prolećnu borbu za bodove utakmicama 18.kola. Jesenji prvak Žitkovačka ,,Morava” gostuje u nedelju od 15 časova u Čapljincu domaćoj ekipi ,,Radnički 1947”, i nadaju se novoj pobedi. Ekipa Aleksinačkog OFK ,,Napredak 1929” na Oblačinskom Jezeru u subotu, takodje od 15 časova gostuje novajliji i poslednjeplasiranoj ,,Padini”. U subotu se igra i komšijski derbi u Gredetinu, gde ,,Napredak 2012” iz susednog Krušja dočekuje Gornjoljubešku ,,Crvenu Zvezdu”, koju su jesenas u Trnjanu deklasirali sa 5:1. ,,Sloga” iz Kormana u nedelju na svom terenu dočekuje tim ,,Doljevac 1971” iz istoimenog mesta, dok Aleksinačka ,,Palilula” gostuje ekipi ,,Mladost” iz Batušinca.

Evo kompletnog rasporeda 18.kola Okružne lige :

Padina – OFK Napredak 1929

Napredak 2012 – Crvena Zvezda

Sloga – Doljevac 1971

Radnički 1947 – Morava

Mladost – Palilula

Moravac (ZT) – Radnički 1924

Elid – Rasovača

Zemljoradnik – Moravac (Č)

Naisus 1977 – slobodan

Podelite ovaj članak:
  • 13
    Shares