Divan gest firme Hajdi i opštine Aleksinac

Foto Radio Aleksinac

Jedna od najboljih porodičnih firmi u Aleksincu, je firma Hajdi koju su osnovali Maca i Goran, vredni i prodorni ljudi, koji i pored ozbiljnih poslovnih obaveza nisu zaboravili da pomognu svoju sredinu u kojoj žive i rade. I ove Nove godine, Maca i njen sin Lazar su u saradnji sa opštinskom upravom Aleksinac posetili aleksinačko porodilište. Potpredsednik opštine Aleksinac Čedomir Rakić, je pokazao kako treba da izgleda jedan opštinski funkcioner. Fino obrijan, u odelu, sa cvećem u ruci posetio je porodilje i uručio im poklon. Nadam se da će se na ovog mladog političara ugledati i drugi javni funkcioneri u Aleksincu.

Firma Hajdi je jedna od firmi u Aleksincu koja se redovno uključuje u sve humanitarne akcije koje se organizuju. Vlasnici ove firme ne vole da se o tome mnogo priča i piše, jer Maca i Goran su ljudi koji poklanjaju srcem, sa željom da pomognu, a ne da bi se o njima pisalo.

I pored toga, ja objavljujem ovaj tekst, jer smatram da treba da se ukaže na humane ljude, pogotovu one koji su uz ozbiljnu poslovnu uspešnost izgradili i ogromnu ljudsku humanost. Porodična firma Hajdi je to ove godine još jednom dokazala.

Čestitamo svim porodiljama koje su u novogodišnjoj noći postale majke, kao i svima koji su u doba novogodišnjeg slavlja dežurali na odeljenju ginekologije aleksinačke opšte bolnice.

 

Podelite ovaj članak:
  • 389
    Shares