Direktorka Centra za kulturu ponudila ostavku

Direktorka Centra za kulturu, profesor Maja Radoman je na zadnjem sastanku Upravnog odbora Centra za kulturu ponudila ostavku. Kao jedan od razloga ostavke spominju se dešavanja u vezi sa Festivalom prvoizvedenih predstava, i aferom Trifunović, kada je dva dana pred početak festivala otkazana predstava Sergeja Trifunovića. Od našeg sagovornika smo saznali detalje:

,, Mi u Centru za kulturu odavno nismo imali ovako dobru direktorku, i sva je sreća te nije uvažena njena ostavka. Ona se izuzetno trudi i radi najbolje što zna i ume. To definitivno daje rezultate. Što se afere Trifunović tiče, Maja Radoman u tome nije imala nikakvu grešku, niti treba da snosi posledice. Da se Maja pitala nikada ne bi došlo do otkazivanja predstave,, ističe V.G.

S druge strane naši sagovornici u opštini su nam potvrdili da je bilo sastanka i da je direktorka Radoman ponudila ostavku, ali da je jednoglasno donesena odluka da se ostavka ne prihvati, jer su i predstavnici upravnog odbora, ali i lokalne samouprave izuzetno zadovoljni njenim radom.

Podelite ovaj članak:
  • 42
    Shares