BLOKBASTERI 2019 godine – II deo

Filmska industrija je odavno postala ozbiljan biznis sa astronomskim zaradama. Ove godine nas očekuje brdo novih filmova, sa kvalitetnim sadržajima ali i one koje bismo što pre zaboravili. Naš portal Vam donosi drugi deo liste filmova od kojih se najviše očekuje u 2019 godini i po kvalitetu ali i po zaradi.

11. The Lego Movie 2 : The Second Part – najavljen za 08.02.2019.

Prošlo je pet godina i sada se stanovnici suočavaju s novom ogromnom pretnjom : LEGO DUPLO® osvajači iz svemira uništavaju sve pre nego se može ponovo sagraditi.

12. Alita : Battle Angel – najavljen za 14.02.2019.

Radnja filma ,,Alita : Andjeo borbe” je smeštena nekoliko vekova u budućnost, u gradu Iron City, u kojem napuštenu Alitu u besvesnom stanju pronalazi kiborg-doktor Ido koji je dovodi u svoju kliniku. Kada se Alita probudi, ne seća se ko je, niti prepoznaje svet u kom se nalazi. Odlučna da otkrije istinu o svom poreklu, Alita kreće na put koji će je voditi u borbu protiv nepravdi ovog mračnog, korumpiranog sveta, i otkriti da jedna mlada žena može promeniti svet u kom živi.

13. How To Train Your Dragon : The Hidden World – najavljen za 22.02.2019.

Treći nastavak popularnog crtaća (2010, 2014), donosi nove avanture Hiccupa i njegovog zmaja Toothlessa.

14. Dumbo – najavljen za 29.03.2019.

Rimejk čuvenog animiranog Diznijevog animiranog filma. Ovog puta nam stiže igrana verzija slončeta Damba,koji ima izrazito velike uši te razvija sposobnost letenja.

15. Shazam! – najavljen za 05.04.2019.

Još jedan film o superjunacima u najavi. Jedan dečak je dobio moći da se pretvori u odraslog superjunaka, a dovoljno je izgovoriti samo magične reči.

16. Pet Semetary – najavljen za 05.04.2019. 

Stiže nam još jedan rimejk kultnog horor pisca Stivena Kinga. Nakon prva dva dela ,,Groblje Kućnih Ljubimaca” (1989, 1992) ova verzija prati doktora Luisa, koji se nakon preseljenja sa svojom ženom Rejčel i njihovo dvoje dece iz Bostona u ruralni Mejn otkriva tajnovito groblje skriveno duboko u šumi blizu njihovog novog doma. Kad ih tragedija zadesi, Luis se okrene svom neobičnom komšiji, te pokreće opasnu lančanu reakciju koja oslobadja neizrecivo zlo s užasnim posledicama.

17. Pokémon Detective Pikachu – najavljen za 10.05.2019.

Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harija Gudmana. Njegov sin Tim pokušaće da sazna šta se zapravo dogodilo. U istrazi će mu pomoći Harijev bivši Pokémon partner, detektiv Pikachu, koji ima najčudniji smisao za humor. Tim i Pikachu će udružiti snage kako bi razotkrili zapetljanu tajnu. U potrazi za tragovima u metropoli u kojoj žive ljudi i Pokémoni, susreću se s raznolikim likovima te otkrivaju šokantnu tajnu koja bi mogla uništiti celi Pokémon svet.

18. John Wick : Chapter 3 – Parabellum – najavljen za 17.05.2019.

Super Ubica John Wick, koga igra Kijanu Rivs, je u begu nakon što je ubio člana medjunarodnog udruženja ubica, s cenom od 14 miliona dolara za njegovu glavu, tako da postaje meta plaćenih ubica iz celog sveta. U filmu se pojavljuje i naš košarkaš Boban Marjanović.

19. Aladdin – najavljen za 24.05.2019.

Rimejk čuvenog crtaća iz 1993 godine, ovog puta nam dolazi u igranoj verziji iz Diznijeve produkcije.

20. Men In Black : International – najavljen za 14.06.2019.

Svi pamtimo uspešne ,,Ljude u Crnom” sa svojim nastavcima iz 1997, 2002 i 2012 godine, sa vrlo uspešnom ekipom na čijemsu čelu bili  Tomi Li Džons i Vil Smit.  Ekipa je zamenjena, tako da novi agentski par u četvrtom delu čine Kris Hemsvort, Tesa Tompson i Lajam Nison. Da li će ponoviti uspehe predhodnika ostaje da se vidi.

 

Ja iskreno jedva čekam da pogledam Aladina i Džon Vika.

A koga Vi sa nestrpljenjem čekate da pogledate ???

Podelite ovaj članak:
  • 8
    Shares