Apel gradjanima = Apel nadležnima = Aleksinac prljamo svi…

Foto reportaža koju smo dobili od naše čitateljke nam govori par stvari, zbog kojih podjednako šaljemo apel i nadležnima u komunalnom preduzeću ali i gradjanima koji đubre bacaju. Kontejneri koje prikazujemo se nalaze kod Sportske hale, i čitatelji nam ukazuju da je sve veći broj ljudi koji nesavesno odlaže smeće, pa se na terenu za fudbal može videti i po koja fotelja, ili neki dotrajali dušek. Dakle apelujemo na gradjane da sav kabasti otpad mogu baciti na lokalnoj deponiji koja se nalazi na samo 2 kilometra od centra grada.

S druge strane apelujemo i na ljude iz komunalnog da sa malo više pažnje sakupljaju smeće koje se nalazi razbacano pored kontejnera, dakle nije smeće samo ono što se nalazi u kontejneru, već je potrebno pokupiti i ono što se pored kontejnera nalazi.

Da budemo realni, Aleksinac prljamo svi mi, svako na svoj način, pa bi bilo lepo da se svi zajedno potrudimo da nam Aleksinac bude lepši. Podjednako tome možemo doprineti i kao gradjani koji smeće opdlažemo, ali i komunalci koji to smeće treba redovnije i pažljivije da odvoze.

FOTO Priča

Podelite ovaj članak:
  • 68
    Shares