Popularne serije koje se završavaju u 2019. godini

Donosimo Vam listu popularnih serija koje svoj put završavaju ove godine

1.Game of Thrones (2011– )

Jedna od najboljih serija svih vremena završava svoje prikazivanje u 2019. godini, ali će nastaviti svoje putešestvije u obliku (vrlo verovatno) nekoliko spin-off serija. Osma i poslednja sezona serije Game of Thrones nam dolazi u aprilu na HBO kanalu.

 

 

2.Orange Is The New Black (2013– )

Poslednja sezona ove popularne serije imaće svoju premijeru na Netflixu u 2019. godini. Ova poslednja sezona će biti njena sedma sezona. Serija je prvi put započela s prikazivanjem 2013. godine i temelji se na istinitoj životnoj priči Piper Kerman.

 

3.The Big Bang Theory (2007-)

Ovaj sitcom je jedan od najdugovečnijih u istoriji televizije. Serija se prikazivala 12 godina i osvojila razne nagrade za sadržaj i glumu. Čak su i glumci serije – Jim Parsons, Kaley Cuoco i Mayim Bialik – osvojili mnoge nagrade za svoju fantastičnu glumu tokom godina. Medjutim, zbog želje nekih od glumaca da nastave svoje karijere u drugim smerovima, serija ove godine završava svoje prikazivanje.

 

 

4.Mr. Robot (2015-)

Rami Malikova psihološka triler serija Mr. Robot će uskoro imati svoju četvrtu i poslednju sezonu. Ova poslednja sezona je prvo trebala imati 8 epizoda, ali je kasnije promenjeno na 12. Serija se fokusira na život Elliot Aldersona, koji je mladi haker s glavnim ciljem da uništi Evil Corp, koji je preuzeo previše kontrole nad društvom.

 

5.Broad City (2014– )

Popularna serija s Comedy Central približava se svom kraju u petoj sezoni. Producent serije je Amy Poehler, a zvezde serije su Abbi Jackson i Ilana Glazer. Prati dve žene kroz njihove svakodnevne živote u Njujorku, praveći najmanje i potpuno nevažne dogadjaje histeričnim i uznemirujućim za gledanje.

6.A Series Of Unfortunate Events (2017– )

Netflix pušta treću i poslednju sezonu ove serije 01. Januara (već je prikazana). Serija je bazirana na knjizi za mlade od Lemony Snicket. Priča crnog humora o bratu i sestri Baudelaire koji se suočavaju s vrlo nesretnim dogadjajima dok pokušavaju pobeći od svog zlog ujaka Count Olaf kojeg glumi Neil Patrick Harris.

7.Shadowhunters (2016– )

Ova fantazi serija će se završiti ove godine u svojoj trećoj sezoni. Serija je pravljena prema knjizi ‘Mortal Instruments’, koja ima veliku bazu fanova. Serija će imati dve dodatne epizode u poslednjoj sezoni na Freeform kablovskoj mreži. Puni naziv poslednje sezone je “Shadowhunters: The Final Hunt.”

Uživajte u svojim serijama

Izvor i foto : Svijet filma

Podelite ovaj članak:
  • 17
    Shares