118 na 3030 za Veljka! Ukoliko niste u mogućnosti da donirate, velika pomoć je da podelite ovaj članak!

Važno obaveštenje:
Ukoliko niste u mogućnosti da donirate novac, velika pomoć je da podelite prethodnu sliku, ili ovaj članak, za to je potrebno 1-2 minuta, a time ćete pomoći da se javi neko ko može da donira novac, i olakša Veljku!

 

Veljko Kovačević (11) je sa samo dve godine operisao tumor na mozgu koji je ostavio ozbiljne posledice posle operacije: izgubio je vid i ima desnostranu spastičnu hemiparezu.
Deo tumora je bio nedostupan za operaciju, pa je ostao unutar glave, zbog čega je neophodno pratiti stanje ovog mališana. Veljko redovno posećuje neurohirurga, neurologa, endokrinologa, logopeda, psihologa, fizijatra.
Zbog učestalog spazma i jakog grča u desnoj ruci, ne može da se uključi u normalnu nastavu kao i njegovi vršnjaci u školi za učenike oštećenog vida u Zemunu.

Pored svih problema s kojima se suočava od svoje druge godine, on je veselo i veoma druželjubivo dete koje se bori za svoje bolje sutra.

Zahvaljujući humanim ljudima prikupljen je prvobitni iznos, ali njegova borba se nastavlja dalje. Kako bi mu se stanje popravilo, neophodne su mu dalje specijalne fizikalne terapije, hipoterapije, kao i redovni odlazak u banje. Za neophodne tretmane potrebna su veća finasijska sredstva, a Veljkova mama koja je korisnik invalidske penzije, bori se sama, za zdravlje svog sina.

Ukoliko želite da donirate novac za Veljka Kovačevića (11), to možete učiniti tako što ćete poslati poruku sa tekstom 118 na broj 3030.
Cena jedne poruke je 200 dinara. Ukoliko ste aktivan pušač, umesto jedne “pakle” cigareta pošaljite jednu poruku, i pomognite Veljku!

1. mogućnost donacije

118 na 3030!
Cena jedne poruke 200 RSD

2. mogućnost donacije

Takodje postoji mogućnost da pomognete i uplatom na dinarski ili devizni račun, sa slike:

Veljko Kovačević

3. mogućnost donacije

Postoji i mogućnost doniranje preko opcije “e-doniraj”, klikom na ovaj link:

https://www.budihuman.rs/edonate/sr?user_id=118

Ukoliko niste u mogućnosti da donirate novac, velika pomoć je da podelite prethodnu sliku, ili ovaj članak, za to je potrebno 1-2 minuta, a time ćete pomoći da se javi neko ko može da donira novac, i olakša Veljku!

 

Više o Veljkovom problemu i donaciji možete pogledati klikom na ovaj link:

https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/118/veljko-kovacevic

 

#VeljkoKovačević 
#VeljkoKovacevic
#118na3030
#Hitno

 

Podelite ovaj članak:
  • 36
    Shares